Introductie voedselveiligheid (BRC)
Wat moet je weten als drukkerij die in aanraking kan komen met voedsel? Bijvoorbeeld als je de verpakkingen bedrukt voor voedsel. Deze workshop geeft je daar duidelijke antwoorden op.
Voedsel moet veilig geproduceerd worden. Om die veiligheid te waarborgen is er een internationale norm die gehanteerd wordt in elke fase van het productie- en verwerkingsproces en dus ook van verpakkingsmaterialen: BRC-IoP. Elke organisatie in de levensmiddelenbranche is verplicht om een BRC-systeem operationeel te hebben.
Maar hoe zit dat nu met een drukkerij die producten maakt die in aanraking (kunnen) komen met voedsel? Die vraag staat centraal in de workshop Introductie Voedselveiligheid. Stivako organiseert deze workshop in samenwerking met de adviseurs op het terrein van voedselveiligheid van het Dienstencentrum.
Inhoud Workshop
De onderdelen van deze workshop zijn:
- Wat is voedselveiligheid?
- Wat is het verband tussen voedselveiligheid en BRC?
- Wat is de wet- en regelgeving bij voedselveiligheid?
- Hoe is de BRC opgebouwd?
- Wat betekent BRC in de praktijk voor jouw bedrijf?
Waar, wanneer en kosten
Deze workshop wordt gegeven op aanvraag of Incompany. Ook zijn er regelmatig workshops met een open inschrijving, zie daarvoor de kalender of het inschrijfformulier.
De workshop vindt plaats bij Stivako op Schiphol-Rijk, van 16.00 tot 19.00 uur.
Kosten: € 249,-. excl. btw.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stivako via e-mail: info@stivako.nl